maandag 30 april 2012

Lederen vloer


Lederen vloer: degelijk, luxueus en tikje extravagant.

lederrestanten
Opvallend in onze samenleving is het toenemende gebruik van mooie, kwalitatieve, milieuvriendelijke materialen en producten.
Leer is van oudsher een edel materiaal dat ons al millennia heeft overtuigd van zijn vele positieve eigenschappen. Zo is leer beschermend, prettig om aan te raken, stabiel en toch elastisch, heeft het een lange levensduur, is sterk belastbaar en makkelijk in onderhoud.
Wereldwijd maken wij gebruik van lederen producten, denk aan je schoenen, handschoenen, handtas, lederen jas, motorpak of aan je bankstel. Leder is een sterk materiaal en houd zich goed in de meest barre omstandigheden, is brandwerend, vochtwerend, geluidsdempend en herbruikbaar.
Bij een persoonlijke woonstijl past een interieur met lederaccenten dat een tikje extravagantie combineert met klassieke degelijkheid. Zelf ben ik een echte leer liefhebber en in mijn interieur staan dan ook glad lederen eetkamerstoelen en geschuurde lederen fauteuils met hockers. De combinatie van glad en geschuurd leder geeft een extra accent aan mijn woonkamer.
Het is dan ook fantastisch om te ontdekken dat leder het nieuwste materiaal op het gebied van natuurvloeren is. Met deze vloeren kun je een eigen persoonlijke stijl en smaak etaleren. Leder is een natuurproduct en naarmate de vloer ouder wordt, wordt deze nog mooier, de kleuren worden dieper en de kenmerken van het gebruik worden een deel van het leven, wat de vloer een eigen identiteit geeft. Daarnaast is het een zeer sterk en hoog belastbaar product wat voor een vloer vaak de beste eigenschap is.
leder laminaat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten